Tvrdi Disk WD Purple™ 3TB WD30PURZ cene

cena od 12.788,00 din do 12.788,00 din

Ostavite komentar | Dodaj u listu željaBesplatna isporuka za sve porudžbine, bilo gde u Srbiji! Bez ograničenja ili dodatnih uslova!

12.788,00 din


Opis

WD Purple diskovi nude ekskluzivnu AllFrame tehnologiju koja vam donosi vrhunsku pouzdanost i jednostavnu instalaciju vašeg sistema za video nadzor za dom ili male i srednje poslovne objekte. WD Purple ekskluzivni firmware nadograđuje rad sa ATA streamingom kako bi se smanjile pogreške s pikselima i izbegli video prekidi koji se javljaju kada se desktop hard diskovi nepravilno koristi kao spremište za video nadzor. WD Purple diskovi su napravljeni za rad 24sata, 7 dana u nedelji, i za high-definition sisteme za video nadzor koji koriste i do osam hard diskova i do 32 kamere.


Cene.rs nisu internet prodavnica već vam pomažu da nađete Tvrdi Disk WD Purple™ 3TB WD30PURZ po najpovoljnijoj ceni. Cilj nam je što bolja informisanost o ponudi Tvrdi Disk WD Purple™ 3TB WD30PURZ na tržištu Srbije. Pronađite željeni proizvod u kategoriji Hard diskovi, uporedite cene ali proverite dostupnost Tvrdi Disk WD Purple™ 3TB WD30PURZ sa prodavcem. Cene.rs ne mogu da garantuju tačnost specifikacije i slika za Tvrdi Disk WD Purple™ 3TB WD30PURZ, molimo vas da proverite informacije na sajtu prodavca.