Magnetna podrška cene

cena od 1.490,00 din do 1.490,00 din

Ostavite komentar | Dodaj u listu želja1.490,00 din


Opis

Nepravilno držanje tela je ozbiljan problem koji bitno određuje naše opšte zdravlje i zadovoljstvo sopstvenim izgledom. Magnetna podrška koriguje iskrivljenost kičme, položaj ramena i eliminiše bol. Posebno se preporučuje deci i mladima koji su najviše i ugroženi ovim problemom, jer se njihov skeletni sistem još uvek razvija. Redovnim nošenjem ovaj pojas sa 12 magneta ispravlja ramena i vraća kičmu u pravilan položaj. Pored toga, eliminiše bol koji se javlja usled nepravilnog držanja. Možete ga nabaviti u 2 veličine koje se prilagođavaju svim dimenzijama. Nosi se 8 časova dnevno.

Kontraindikacije:

Ovaj steznik ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.


Cene.rs nisu internet prodavnica već vam pomažu da nađete Magnetna podrška po najpovoljnijoj ceni. Cilj nam je što bolja informisanost o ponudi Magnetna podrška na tržištu Srbije. Pronađite željeni proizvod u kategoriji Lepota & Zdravlje, uporedite cene ali proverite dostupnost Magnetna podrška sa prodavcem. Cene.rs ne mogu da garantuju tačnost specifikacije i slika za Magnetna podrška, molimo vas da proverite informacije na sajtu prodavca.